vineri, 12 aprilie 2013

Cele mai frumoase filme

Buna dragii mei, cei care vor mai poposi pe aici....Fiindca a venit primavara si un mare dor de dragoste si de natura, m-am gandit sa va impartasesc si voua doua dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut....In care e vorba despre lumina de nestins a dragostei care invinge totul, timpul, prejudecatile, boala, razboiul. Atunci cand te afli in pragul trecerii

din aceasta lume, descoperi ca viata si nu moartea este nesfarsita!
Va urez vizionare placuta si o primavara in care sa iesiti in natura si sa va bucurati pe deplin de iubire!


 

2 comentarii:

  1. am mai trecut pe aici de câteva ori,am deschis pagina de fiecare dată să-ţi las un rând,dar unele treburi m-au depărtat de calculator şi uite aşa a trecut timpul..ţi-am răspuns şi la mine pe blog,vreau să-ţi spun şi aici câteva cuvinte..se pare că de când cu facebokul acesta,interesul pentru blogosferă a scăzut..mai toţi cred,nu ştiu exact,preferă această reţea de socializare pe care nu am tragere de inimă să o testez aşa cum nu ştiu de ce mi-a dispărut subit plăcerea de a citi o carte..stau pe noptieră cu o carte începută încă de pe vremea când mai trăia soţul meu..este ceva ce nu mi s-a întâmplat niciodată eu care nu trecea o zi fără să citesc o carte,asta chiar în perioadele grele nu puţine prin care am trecut prin viaţă--era chiar un refugiu în citit debarasându-mă în felul acesta de necazuri şi recăpătîndu-mi speranţa şi pofta de viaţă..acum însă nu mai am putere.,,nu ştiu cât va mai dura..în mod sigur până ce-mi voi regăsi echilibrul..dar aşa cum ţi-am zis şi la mine pe blog,nu vreau să te încarc şi pe tine cu energie negativă,mă bucur să văd că eşti o romantică,dar cu simţul umorului dezvoltat ceea ce te va ajuta mult în viaţă,urmăreşti filme frumoase şi ai scris şi o carte despre care ar fi bine să-i faci reclamă şi aici pe blogul tău..să expui coperta şi să dai ceva indicii cu privire la subiect pentru a câştiga cât mai mulţi cititori:)..eu o să revin pe aici şi când voi avea starea necesară vom discuta şi de modul în care să-mi parvină şi mie cartea ta.
    îţi doresc numai bine şi frumos în viaţa ta şi te îmbrăţişez cu tot sufletul meu,cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ryanna, esti cu adevarat un om tare deosebit...sunt mandra ca te-am cunoscut fie numai si pe aceasta cale, si imi doresc sa pastram aceasta legatura. Esti printre acei oameni de care avem nevoie pentru a merge mai departe. te imbratisez si eu cu tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere