luni, 8 iulie 2013

Fragment din noul roman pe care tocmai l-am inceput...

N-as fi crezut niciodata ca fericirea si linistea se afla exact acolo unde spune toata lumea....adica in cautarea  iubirii. Mereu am crezut ca dragostea este ceva maret, covarsitor si urias, ca apare in viata ta ca un uragan si devasteaza totul, fara putinta de intoarcere, si ca atunci cand ai cunoscut-o, nu vei mai fi niciodata persoana care ai fost. Nu mi-am inchipuit ca dragostea poate fi ceva simplu si firesc ca lumina soarelui, care se strecoara  incetul cu incetul in viata ta, si te face sa vezi lumea in culori dulci, potolite  si firesti. Insa da, daca incerci sa renunti la ea, dragostea te lasa fara aerul existentei si da, nu poti sa mai fii acela care ai fost candva. E adevarat ceea ce au scris poetii lumii, pot sa confirm.
Nu, nu se poate trai in afara dragostei.
E ca si cum ai fi orb, in fata culorilor incredibile ale apusului.
E ca si cum ai avea  inainte un ospat imbelsugat, insa tu alegi sa mananci paine cu apa.

M.

2 comentarii:

  1. îmi place!:)..sunt chiar curioasă să văd dincotro vine această iubire:)..aşa este!... ,viaţa nu are nici un sens dacă nu există iubire..partea pe care nu o înţeleg este totuşi nestatornicia acesteia şi sigur nuanţele ei..în tot cazul iubirea este cea care naşte cuvântul efemer şi mai ales suferinţă..dar mai sunt şi excepţii:)..
    eu îţi doresc multă inspiraţie şi mult succes cu tot ce scrii!
    te îmbrăţişez cu tot sufletul meu!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea draga, te iubesc.
    multumesc atat de mult fiindca tot gasesti timp sa poposesti aici, esti prietena mea de blog cea mai fidela.
    Mi-a venit aceasta idee de roman, de care de maine ma apuc serios, pana acum am tot mazgalit pe ici si pe colo replici si idei care-mi vin asa de nicaieri. fiindca am scris lucruri amuzante (sper in curand sa ti le prezint in sfarsit, ca luuunga e asteptarea-cred ca mai prin septembrie), imi doresc sa scriu si ceva cu adevarat romantic...voi reusi oare, si va fi oare atat de frumos pe cat visez eu? te tin la curent!
    acum pt vreo saptamana nu voi mai avea net asa ca sa nu te miri daca nu mai dau semne...
    iti doresc niste zile pline de toata frumusetea verii care e in toi, sa nu-ti pierzi speranta niciodata si sa nu renunti niciodata la bucuria, chiar si mai tainuita, a vietii, fiindca intotdeauna dupa nori vine soarele si dupa durere vine bucurie.
    te imbratisez cu toata puterea si cu tot dragul!

    RăspundețiȘtergere