luni, 5 martie 2012

Goana dupa cumparaturi...

..la New York. De Sophie Kinsella. Spumoasa.Uluitoare. Captivanta.(parca as fi unul din ziarele alea ce promoveaza cei mai in voga scriitori americani).
Da, stiu, o sa spuneti ca am innebunit, ca Julieta nu mai e Julieta, a trecut de la starile  de reverie usor depresiva la romane roz clasate daca nu ma insel in seria B....
Dar cam asta s-a intamplat, pur si simplu fiindca m-am aflat intre doua avioane, obosita moarta si deprimata ca habar nu am incotro o sa o apuce viata mea, ca habar n-am si ma sperie sa ma gandesc unde o sa ma vad peste 3 -5-10 ani...Asa ca Becky protagonista imi arata ca exista si o parte fun a vietii, netrebuind sa iei totul chiar asa de in serios. Viata merge oricum inainte, ca ii captez eu sensul sau nu.
Mereu mi-am dorit sa nu traiesc degeaba, sa realizez ceva, sa ajung o persoana foarte importanta si referinta pentru vietile altora.Inca mai simt nevoia asta dureroasa.
Si Cartuliile astea ma fac sa ma intreb:dar daca viata trebuie traita si pur si simplu, enjoyed?Intr-un mod liber si frumos si plin de bucuria nevinovata ca faci exact ceea ce-ti place si ceea ce simte sufletelul tau, hmm tentaaaant.....

Cel mai mult la cartuliile acestea imi place faptul ca parca si ele singure se minuneaza de cat de incredibil poate fi subiectul si "aventurile" pe care le descriu cu o verva gratioasa si plina de nuante pastelate. Parca autoarea s-ar lua la joaca cu cititorii:pe asta o credeti, dar pe asta?hai sa va torn una si mai si!!
Iar tu ramai acolo fermecat, cu zambetul in coltul gurii, intrebandu-te:oare ce-o sa mai scorneasca nebuna asta de Kinsella?
 


Un comentariu:

  1. Daaa...si mie mi-a placut cartea. Ba mai mult, am cam toata colectia Chic, ti le recomand pe toate!!!

    RăspundețiȘtergere