marți, 11 iunie 2013

Cartea care v-a marcat

M-am gandit sa fac un mic concurs, asta in cazul in care va citi cineva aceasta postare: care este cartea care v-a impresionat sau marcat cel mai mult, si de ce?

Sunt curioasa care va fi cel mai interesant comentariu, si deoarece sunt in pana de idei, nu mai stiu ce sa mai citesc... Ce-mi recomandati? Ma atrage scriitorul rus Puskin, cred ca el e urmatorul pe lista mea, in timp ce Tolstoi sau Marquez m-au cam dezamagit (adica nu sunt ceea ce caut eu).

(In secret, visez la o carte gen "Lorelei" si mi-as dori sa n-o fi citit niciodata, ca sa pot s-o descopar abia acum...)

 

Un comentariu:

  1. eu am citit "Lorelai" cam tarzior, desi ar fi putut fi cartea copilariei mele. la fel de tarziu, au aparut in biblioteca mea "Invitatie la vals" si "Scrisoare de dragoste", la care am plans de parca as fi trait pe propria piele (asa cum traiesc, de fapt, la fiecare citita). F mult mi-a placut si "Ratacirile nesabuitei..." a lui Llosa, desi nu ma dau in vant dupa genul de carti fara prea mult dialog, care doar povestesc si descriu f mult situatii, aici povestea m-a captivat f tare.... In rest, tu stii cam ce gen de carti imi plac mie, de la Kinsella pana la... Kinsella si cam tot e se afla in colectia CHIC, orice carte mai putin cea pe care o scriu eu (!)

    RăspundețiȘtergere