marți, 2 august 2011

Leapsa din partea Ryannei:)

Asadar...10 activitati preferate...
 Aproape ar trebui sa dau copy-paste la ceea ce ai scris pe blogul tau, draga Ry, o sa incerc sa le enumar la randul meu desi nu o voi putea face la fel de frumos ca tine:)

1. Sa ascult muzica si chiar sa cant;  sufletul meu e parca facut din muzica asa cum e trupul facut din apa; visul meu secret ar fi acela de a canta, sau in orice caz de a lucra in domeniul muzicii...
2. Sa ies cu prietenii- ador sa petrec timp cat mai mult cu oamenii dragi, sa sporovaim , sa radem , sa ne impartasim sufletele, tristetile bucuriile...
3. Sa scriu...sa incerc sa exprim cumva tot acest plin din adanc din  mine. Ceea ce nu e deloc usor...

4. Sa iubesc....si mai ales sa fiu iubita.



5. Sa citesc.


6. Sa vorbesc cu Dumnezeu- este simplu si miraculos, ati incercat?


7. Sa ajut pe cineva in orice fel- ma face sa ma simt atat de bine!



8. Sa ies la teatru , concerte, cinema, spectacole de orice fel. Viata mondena si boema mi se potriveste ca o manusa!


8. Sa calatoresc- evadand din aceeasi viata, imaginandu-mi  ce fel de om as fi fost daca as fi trait pe meleagurile respective...

9. Sa "colectionez" fotografii de pe net, asemeni celor pe care le vedeti pe acest site.

10. Sa tin un blog...si sa visez ca voi ajunge scriitoare:) 

M-as simti nesincera daca nu l-as adauga si pe nr 11, :  sa mananc dulciuri!!!(iata de ce cu siguranta m-as imprieteni cu Ryanna- ea le-ar pregati si eu le-as devora!!)

Va pup mult!!

PS: Plasez leapsa Invizibilului Ciocolatier:)



4 comentarii:

  1. superb!:)..ce repede te-ai conformat!..şi nici pomeneală că eu am scris mai bine..poate ceva mai "casnic"concepută..dar da,scriitoarea eşti tu:)..imaginaţie,oricginalitate,şi supriză cu pct.11...frumos gând,tentant,dar mai bine lasă,că din cauza asta eu mi-s în continuă cură de slăbire...şi zău e frustrant rău..nu doresc să se mai chinuie şi alţii ca mine...acum,inspirată alegere cui transmiţi leapşa...chiar sunt curioasă dacă o preia,şi cum va dezvolta el preferinţele,în materie de..evident,ciocolatăăăă!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))

    asa e, si eu sunt in continua cura de slabire, fiindca mi-s dependenta de...dulciuri!! de orice fel, sunt in stare sa mananc si paine cu gem numai dulce sa fie!
    daaa abia astept sa vad daca o preia:) imi imaginez ca va scrie ceva de genul: 1. ador sa mananc ciocolata 2. ador sa prepar ciocolata 3. ador sa scriu despre ciocolata 4. ador sa visezdoarciocolata....etc:)))

    pupici lipiciosi!(de ciocolata)

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos.. si eu aveam o perioada cand aveam calculatorul plin cu fotografii de pe net...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. a aparut inima de trandafir partea a v a ...daca esti interesata

    RăspundețiȘtergere