marți, 29 martie 2011

Trezireaaaaaaaaaaaa e primavara!!!



...ca sa te trezesti, trebuie sa ramai undeva absolut singur, fara o para. Sa nu ai ce manca de azi pe maine.
Sa nu ai un adapost, nimic.
Atunci iti pui toate puterile, toate capacitatile la contributie,  nu te mai intrebi daca esti sau nu un invingator, daca ai putea sau nu sa te realizezi: in acel moment devii invingator pur si simplu, fiindca altfel nu se poate. Fiindca e vorba sa invingi sau sa mori.
Asa vreau si eu. Vreau sa ajung in situatia limita de a  trebui sa mor o ri sa inving, impotriva a tot si a tuturor. Numai atunci as sti cu siguranta cat valorez, din ce aluat sunt plamadita, ce pot si ce se poate face in lumea asta, cat de departe se poate ajunge.Lume care pana la urma nu stiu daca merita atata efort si sacrificiu.
Dar ma gandesc ca datorita unor oameni care au trecut prin niste situatii limita,  omenirea e sau incearca sau a incercat sa fie un loc mai ok. Pana la urma, limitele, obstacolele sunt foarte bune- te calesc, te fac mai puternic. Te fac invincibil si te fac sa realizezi ce vrei cu adevarat.
Asa, ca ...haideti, cu mare cu mic, sa ne trezim un pic, sa privim in jur, sa vedem ce putem face si cum putem sa invingem, sa ne facem viata frumoasa! There is always a start and a new way!

4 comentarii:

  1. Ok...m-am trezit...sau poate eram treaz :)...dar parca bine tot nu este.:)O seara buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu e bine?
    poate ca depinde mult de noi...
    multumesc, sper sa fie bine pana la urma la tine!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. wow..ce schimbare de "luk"a blogului!:)..chiar a venit primăvara,şi iată reclamele sunt tare îmbietoare,mai că aş face un schoping mâine pe la mall,dacă nu m-ar stopa portmoneul ce s-a cam subţiat în ultimul timp:)..mă remontează bucuria cu care trăieşti tu viaţa,bine este şi tinereţea care îşi spune cuvântul,şi-ţi doresc să ai parte de tot binele şi frumosul din lume,şi toate visele să ţi se împlinească..o primăvară veşnică să ai în suflet şi destin!:)....

    RăspundețiȘtergere
  4. multumeeesc:) esti asa draguta tot timpul.
    pai da, stiu ca e schimbare de look, problema cu mine e ca ma plictisesc repede si imi place sa experimentez tot timpul imagini noi, nou design, imi vin mereu idei...:P si da, intr-adevar, varsta isi spune cuvantul, cat si vremea de afara. azi e mult soare, azi am chef de primavara.
    sper ca blogul meu sa iti aduca putin optimism, si ma bucur enorm daca o face, inseamna ca e bun la mai mult decat sa-mi expun eu aiurelile:)
    cat despre reclame...se poate cumpara si on-line. m-am temut sa le pun, sa nu strice aspectul blogului, dar poate ii dau putina culoare.
    O primavara minunata, sa-ti infloreasca toti ciresii sufletului! Cu drag.

    RăspundețiȘtergere