joi, 24 februarie 2011

Best method EVER to lose weight


Pasul 1: Renunti la job. Astfel, nu vei mai avea bani de dat pe mancare, te vei multumi cu mere, popcorn- din Herastrau, nu de la mall-si eugenii.   
 Pasul 2: NU cumperi mancare si nu gatesti absolut NIMIC  pentru a 2-a zi…aminteste-ti porunca biblica: sa nu-ti faci provizii!!  Dumnezeu e extrem de intelept, pentru ca oricum vei manca azi ceea ce ai pus in frigider pentru maine, deci  vei manca intr-o zi cat pentru doua!  
 Pasul 3: in primele trei sferturi de zi, NU pleci de acasa, sub niciun motiv, si mai ales, NU iti iei portofelul cu tine! Ai voie, sa zicem, dupa ora 6, la o portie de cartofi si una-doua portocale. NU dulciuri!   
Pasul 4 : te cantaresti ori de cate ori iti aduci aminte(100 ori pe zi); astfel, iti vei putea aprecia progresele si vei constata care e ritmul favorabil si metoda de impartire a alimentelor ca sa slabesti. Cred cu tarie ca fiecare putem sa ne descoperim propria metoda personalizata, respectand si nevoile organismului nostru.
 Pasul 5 si cel mai important(care putea tine loc de pasul 1):  iti vinzi casa ori daca stai cu chirie, te muti. Intr-o zona unde nu exista la mai putin de 4 statii departare: -supermarket -cofetarie (atentie, aici e factorul cel mai riscant) -brutarie -gogoserie pizzerie -fast-food -shaormerie -terasa unde se vand mici …etc…
   Asadar, Succes!!    A, era sa uit: in caz ca iti amintesti si ai chef, poti face si ceva miscare….de exemplu, alergand  intre cele 4 statii distanta de casa ta,(cea mai buna metoda e sa pierzi tramvaiul sau troleul, ca sa te mai si enervezi-consumi mai multe calorii), cu sacosa de cumparaturi plina cu multe fructe si legume!! ...Poti chiar sa mai uiti sa cumperi cate ceva- motiv in plus sa te enervezi si sa strabati din nou de doua ori dus-intors cele 4 statii…

Un comentariu: