joi, 24 februarie 2011

Celulita , John si zatul de cafea




Hello again.
    M-am gandit sa revin la lucruri mai pamantesti si sa va povestesc despre celulita mea...accesoriu de pret :)). Poate un true story va ajuta sa va revizuiti ideile.
    Deoarece sunt o mare mancatoare si adoratoare pe altarul dulciurilor, am 2 probleme: pe langa destule kilograme, carii multe si...celulita.
   O sa va povestesc odata si odata aventurile mele la dentist. Pana atunci, mai stringent: celulita.
   Dupa ce m-am ingrozit de "saltelutele" de pe popou si zonele de sub, am zis: hai  sa fac si eu ceva, sa nu am pe constiinta la 50 de ani ca picioarele mele arata ca  niste castraveti si ca nu pot iesi la o temperatura mai mare de 10 grade. Si cum sportul sau dieta erau solutiile cel mai putin indicate (dietele nu ma tin mai mult de o zi iar sportul...nici atat), singura mea sansa era salonul de masaj.
  Am ales un salon simplu. Adica, nu de fitze.
  Persoanele de acolo, destul de OK. Dupa cateva sedinte bune si cateva conversatii inflacarate pe tema "cum scapam de celulita" si mai ales " ce sa nu facem ca sa scapam de ea", timp in care am recunoscut spasita ca dulciurile sunt marea dragoste a vieii mele si ca niciodata probabil nu ne vom desparti + faptul ca urasc dietele si sportul. Doamna care ma masa m-a privit resemnata si mi-a marturisit (probabil asa e ea, miloasa cu acele cazuri mai disperate), ca stie cel mai bun leac anticelulita: masaj cu zat de  cafea. Zatul trebuie sa fie caldut, se fac impachetari si apoi peeling.Cat mai des cu putinta.
  Fericita si recunoscatoare, am inceput imediat ce m-am intors acasa. Am luat o cratita uriasa si in aprox. jumatate am fiert zatul. Apoi am stat cu el asa, in cada, pe mine....nu mai tin minte cat, oricum cat de mult am putut. Atat de mult, incat am uitat ca in ziua respectiva trebuia sa vina John pe la mine....(numele e neimportant).Si ca imi propusesem sa arat hot in noua mea little black dress.
   Cand am auzit sunand, am sarit pana in tavan. Ce sa fac mai repede? Trebuia sa-mi curat cafeaua intarita de pe picioare , sa ma imbrac , pieptan, si SIMULTAN sa-i deschid usa lui John...Cumva am reusit sa ies din cada, sa imprastii toata cafeaua prin casa, inclusiv pe geamuri si pereti, sa ma sterg cumva si sa apar in fata lui John...in prosop si nimic altceva. Si manjita de zat. Acum cred ca probabil a apreciat look-ul meu original, dar in momentul respectiv eram cam disperata.
  L-am tras in casa si i-am zis ca sunt gata intr-un minut, chinuindu-ma sa par cat mai naturala si sa dispar cat mai repede posibil din raza lui vizuala.
  Intr-un final, am reusit sa ma adun si sa iesim la cina. Dupa ce l-am murdarit si pe el din cap pana-n picioare (noroc ca e  fan al cafelei) si am inventat tot felul de povesti legate de  faptul ca pentru a sta treaza cat mai mult timp trebuie mai nou sa fac bai cu cafea, i-am marturisit pana la urma oful meu cu celulita. El s-a uitat lung la mine , apoi la picioarele mele destul de vizibile pe sub rochie, pe urma iar la mine, pe urma iar la picioare, pe urma la mine, si tot asa, vreo jumatate de minut, de era aproape sa intru sub masa. Apoi, foarte calm si cald, a declarat: draga mea, la tine celulita e extrem de sexy!!!!(???)
   Nu trebuie sa mai spun ca am ramas socata, mi s-a zbarlit toata celulita de pe mine:    asta...ori isi bate joc , ori are anumite intentii..., sau....doar n-o spune adevarul?????
    In orice caz, din ziua aceea, practic cu regularitate impachetarile cu zat de cafea, imi manjesc sistematic casa si-ce e mai important- nu-mi fixez nicio intalnire pentru seara respectiva.
  A, si cu celulita....ma impac ceva mai bine.:P

2 comentarii: