vineri, 8 aprilie 2011

Dumnezeu nu vă dă oamenii pe care îi vreţi; El vă dă oamenii de care aveţi NEVOIE... ca să vă ajute, să vă rănească, să vă părăsească, să vă iubească şi să vă transforme în persoana care aţi fost destinaţi să fiţi. 

2 comentarii:

  1. eu nu ştiu dacă ăsta ar fi motivul ptr.care dumnezeu ne dă oamenii de care avem sau nu nevoie,cert este că puţini sunt cei care se transformă ţinând cont de acest lucru..şe mai spune că nici o întâlnire nu-i întâmplătoare..şi atunci când te ştergi de o persoană pe stradă pe care nu o cunoşti,unde este motivul?..sau iată virtualul..se fac şi se desfac cunoştinţe într-o veselie..de ce acest lucru?..nu are nici un sens..singurul ce ne ghidează viaţa este caracterul cu care ne naştem,şi educaţia ce o primim de la părinţi şi ceea ce ne însuşim din şcoală...aş vrea totuşi să cunosc şi eu pe cineva care sî-mi demonstreze cu argumente şi dovezi solide,necesitatea de a ne naşte şi a muri....nu cred în reîncarnare,tocmai ptr.faptul că de mii şi mii de ere,această aşa zisă reântoarcere nu a făcut nimic bun...în continuare popoarele evoluează greu,în continuare sunt săraci şi o mână de bogaţi şi exemplele pot fi multe...
    apropo..ai şters celălalt blog?..că intru şi îmi dă mesaj de blog desfiinţat....

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ryanna!
    multumesc pt comentariu...da, e greu sa dovedesti unele lucruri...este mult de discutat. Eu una sunt fericita intr-un fel, am descoperit fara putinta de tagada ca Dumnezeu exista...de atunci multe lucruri mi s-au limpezit, desi cautarea continua si la mine.
    NU mi-am sters celalalt blog, l-am redenumit:P
    http://tweetmonkey.blogspot.com/
    Sa ai o seara frumoasa si plina! Rox.

    RăspundețiȘtergere