luni, 23 mai 2011

Masca si fluturele (episodul 21)


Se intoarsera brat la brat, si toti ii intampinara cu strigate de veselie:
-Aaaaaa deci aici erati!! Era sa trimitem politia dupa voi, credeam ca v-ati inecat in mare!!
-In marea dragostei, adauga cineva malitios, si mai multe rasete se inaltara in atmosfera plina de euforie.
- Ce povesti incredibile de amor se pot naste la un curs de televiziune, se auzi alt glas, si alte rasete, incat Selenei I se taiara picioarele si se aseza, sprijinita de bratul cald al lui Mircea.Se simtea jenata si vinovata de parca ar fi comis o faradelege, simtise privirea amuzata a lui Mihai asupra ei, si parca ar fi vrut s-o inghita pamantul, ar fi vrut sa se faca mica si invizibila cat o musca.
  In schimb, spre marea ei surprindere, Mihai se indrepta spre ei si se aseza chiar langa ea. Zambi si ii oferi o cana cu ceva fierbinte:
-Pari cam epuizata, se pare ca prea multa dragoste dintr-odata nu face chiar bine, ii zise si ea l-ar fi strans de gat cu placere in acele clipe. Un pic de ciocolata calda o sa te mai intremeze, plus ca e considerata afrodisiac, adauga el facandu-I cu ochiul, si ii intinse cana cu lichidul care lucea dubios in lumina flacarilor. Ea nu putu sa nu o ia, desi i-ar fi turnat-o in cap cu draga inima.Indrazni sa se uite la el murmurand: “mersi, dar eu si Mircea nu avem nevoie de asa ceva”; in loc sa para amuzat sau agasat, o privea cu ochi atenti, cercetatori. Off niciodata n-o sa inteleg ce e in mintea barbatilor, mai ales a astora..a  vedetelor. Mihai si Mircea erau diferiti precum luna si soarele: pe cat de bine ghicea gandurile unuia, pe atat de ascuns ca noaptea ii parea celalalt. Se ghemui cat putu de departe de el, cu nasul in cana de ciocolata delicioasa si energizanta, trebui sa recunoasca.Auzi, afrodisiac! Drept cine o lua??Hmmm la cum te-ai aruncat in bratele lui in seara cu pricina, o fi avand omul dreptate sa creada ce crede…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu