joi, 2 iunie 2011

Ryanna mi-a scris ceva care mi-a placut mult si mi-a dat de gandit: intotdeauna "mai tarziu" inseamna "prea tarziu". Inclin sa cred ca are dreptate. Inclin sa nu mai am rabdare nici eu de acest "mai tarziu" pe care mi-l tot anin de suflet.
  Pana la urma, de ce prefer himere vietii adevarate? De ce imi este frica oare? Ca viata mea va fi un esec? Si asta inseamna ca nu mai trebuie sa traiesc?
Ufffi afara ploua si ...atat.Abia astept sa regasesc tupeul de a trai.


3 comentarii:

  1. eiii,mulţumesc că ţii cont de sfaturile mele,deşi nici expresia,"mai bine mai târziu decât niciodată"nu este de nebăgat în seamă..dar,toate întâmplările au momentul lor,dacă treci pe lângă,te trezeşti precum ursul păcălit de vulpe,şi nu mai poţi face nimic...acum:desigur faptul că raţiunea îţi cere una ,şi inima alta,este drept că nu ştii cam pe cine să asculţi..deşi până la urmă destinul singur le desluşeşte pe toate..problema este ca tu într-adevăr să trăieşti mai mult real decât virtual,ptr.că timpul trece nemilos,tinereţea nu stă în loc,şi singurătatea este cea mai parşivă dintre întâmplări,ptr.că te împinge uneori de frica ei,să alegi la întâmplare,şi apoi să regreţi pasul făcut..deci,bine zici,mai puţine himere,mai multe tangenţe cu viaţa adevărată,şi nu-ţi fie teamă..priveşte atent în jur,judecă oamenii după cum se comportă şi cu alţii,pe bărbaţi cum se poartă cu mama lor,şi apoi faci pasul decisiv..ptr.că până la urmă ştii cum este:până nu te loveşti de pragul de sus,nu-l vezi pe cel de jos"..succes în viaţă:)..

    RăspundețiȘtergere
  2. :) saru'mana scumpa mea...
    deocamdata sunt cumva intepenita intr-o situatie, si nu am ce face...din cauza asta atatea lamentari pe blog. nu ma lua si tu prea in serios, o sa-mi revin eu...
    te imbratisez cu mult drag, sper ca ti s-au mai rezolvat din probleme si esti mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cauta in lucrurile mici esenta vietii. Cauta lucruri neinsemnate, stiu ca iti vor aduce zambetul pe buze. Eu nu-ti doresc sa iti gasesti tupeul de a trai, ci pofta de viata ! O noaptea linistita !

    RăspundețiȘtergere